CV en onderhoud

CV Storing

Heeft u een storing aan uw ketel? Dan lossen wij dit graag voor u op.

Heeft u geen onderhoud ’s abonnement? Dan is dit geen probleem, ook dan lossen wij graag uw probleem op. Wij berekenen dan wel onze voorrijkosten, materiaal en arbeid aan u door. Bent u geïnteresseerd in ons onderhoud abonnement? Dan kunt u op onze website het formulier invullen.

CV aankoop en installatie

Bent u op zoek naar een nieuwe ketel? Wij komen vrijblijvend bij u de situatie opnemen om u de juiste ketel aan te bieden.

  • Wij leveren de beste A merken!
  • De installatie gebeurt in 1 dag.

Wij bieden niet alleen cv ketels aan maar ook radiatoren en vloerverwarming.

Voor het juiste advies op maat kunt u bij ons terecht.

Onderhoudscontract

Voor een probleem vrije warme winter raden wij u bij deze aan een onderhoud contract voor uw
Verwarmingstoestel af te sluiten.

DE ZEKERHEDEN VAN EEN ONDERHOUDSABONNEMENT!

1. Lage abonnementskosten
Als u een abonnement neemt laten wij niets aan het toeval over: punctueel preventief onderhoud en snelle signalering van eventuele gebreken. Onze servicemonteurs hebben hun vakbekwaamheid jarenlang in de praktijk bewezen. Vandaar dat zij even snel als vakkundig werken. Een waarborg voor kwaliteit en voor redelijke prijzen.
2. Korting op het 3e en de volgende toestellen
Stel dat U Uw c.v.-ketel, badgeiser en keukengeiser bij ons in onderhoud geeft, dan geldt een vaste reductie op de prijs.
3. Jaarlijkse onderhoudsbeurt
Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op goede werking gecontroleerd.
Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. Eventuele reparatiekosten kunnen hierdoor nooit uit de hand lopen.
4. Gratis verhelpen van storingen
Doet er zich een plotselinge storing voor, dan is een telefoontje met Nieborg Installatietechniek voldoende voor snelle reparatie. Normaal gesproken vallen storingen onder de bepaling van het onderhoudsabonnement, zodat geen kosten in rekening worden gebracht.(exclusief materiaal|)
5. Geen voorrijkosten
Als onze monteur bij u komt voorrijden betekent dit niet dat U hiervoor de portemonnee moet opentrekken.
Uw onderhoudsabonnement dekt alle kosten dus ook de voorrijkosten. (exclusief materiaal)
6.Alijd veilige apparatuur
Door vervuiling kunnen gastoestellen verstopt en ontregeld worden, hiermee loopt U extra risico`s. Via preventief onderhoud wordt voorkomen dat Uw apparatuur ontregeld raakt. Er is altijd sprake van schone en feilloos werkende apparatuur, een garantie voor veiligheid.
7. Geen verspilling van energie
Uw onderhoudsmonteur stelt Uw apparatuur altijd zo `zuinig`mogelijk af. U gebruikt dan ook niet meer energie dan strikt noodzakelijk is. Zo houdt U de kosten in de hand en helpt u tevens mee aan een schoner milieu.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!